Mayıs 04, 2011

Kate Middleton kimdir?


Catherine Elizabeth Middleton 1982'de Reading, Berkshire'da doğdu. Middleton'ın babası Michael Francis eski bir havayolu yetkilisi ve harekât memuru, annesi ise Carole Elizabeth Goldsmith ise eski bir havayolu hostesi. 
Bugünkü servetlerine sıfırdan ulaşan aile, postayla oyuncak ve eğlence malzemeleri satışı yapan bir şirketi yönetiyor. Ailenin iki tarafı da Londralı değil, Baba Leeds, Anne County Durham kökenli ve ailelerinde türlü meslekten insan olsa da soylularla bir bağlantıları yok. Kate Middleton'ın kendisinden küçük iki de kardeşi var. Aile, iş dolayısıyla 1984-86 arasında Michael Middleton'ın işi dolayısıyla Ürdün'de yaşadı. Kate Middleton, Prens William ile İskoçya'daki St. Andrews Üniversitesi'nde ortak aldıkları bir sanat tarihi dersinde tanıştı. Her ikisi de bir süre aynı öğrenci evinde kaldı. Prens William daha sonra coğrafya programına geçerken, Middleton sanat tarihi alanında mezun oldu. İlişkilerinin İsviçre'de bir kayak tatilinde çekilen fotoğrafları ile duyulması ardından, Middleton kısa sürede ülkenin en çok fotoğraflanan kadınları arasına girdi.
2007 yılında kısa bir ayrılık yaşayan çift 2009 Ekimi’nde Kenya’da nişanlandı. Bugün evlenecek olan Kate Middleton'ı ailenin bir temsilcisi sıfatıyla pek çok resmi görev bekleyecek ve her adımını dikkatli atması beklenecek. Çift evlendikten sonra, gelenek olduğu üzere William'a düklük unvanı verilirse, Kate Middleton da düşes olacak. Aksi halde, protokolde, eşinin ön adı ile, yani "Galler Prensesi William Hazretleri" olarak anılacak.

kaynak: farklıhaber8

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.